Засновниця групи «Рівняни готують» зацікавила творців найвідомішого кулінарного шоу
Вікторія Івченко принесла на кастинг страву, яка... охолола
У Рівному пройшов кастинг на участь в телешоу «Майстер-шеф». За задумом шоу, талановиті кухарі з усієї країни змагаються за винагороду — чималу суму.
Рівнянка Вікторія Івченко взяла участь у відборі, пише «Рівне вечірнє».
Жінка приготувала страву під романтичною назвою «Дует перепілок на овочевих подушках».
За словами Вікторії Івченко, самі організатори покликали її на кастинг через Facebook:
- Приготування страв – моє давнє хобі. І хоча я керую кав’ярнею, на власній кухні вдома спеціалізуюся саме на м’ясних стравах.
З рецептом перепілок мені допомогли, тому що я була впевнена в тому, як готувати перепілок, але не могла визначитися з овочевою основою для них.
О дев’ятій вечора напередодні кастингу розпочала готувати різні варіації основ і зупинилася на грибах елінгах для однієї перепілки та четвертинках томатів з базиліком для другої.
Саме ж м'ясо замаринувала.
На приготування страви, якщо не враховувати похід за продуктами та попередні приготування, витрачається всього лише година часу.
Вікторія Івченко готувала страву на власній кухні й несла її до готелю «Оптіма», де проходив кастинг, у термосі. Проте, поки очікувала своєї черги, виступаючи з презентацією під номером 23, страва встигла охолонути.
- Проте це, як виявилось, не мало значення.
Адже журі не куштувало страви, а оглядало їхнє оформлення.
Також слухали мою презентацію та ставили різноманітні запитання, — резюмувала рівнянка.
Про результати кастингу, в якому взяло участь близько 30 рівнян, учасників повідомлять 11 квітня. Саме тоді стартує другий етап – відеокастинг.
Вже після нього стане відомо, хто пройшов у телешоу.
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ