Запечена молода картопля, яка тане у роті: ідеальний рецепт
Поспішіть приготувати таку картопельку
Рецептів приготування молодої картоплі безліч, але є один особливий...
Інгредієнти:
Картопля – 1 кг
Вершкове масло – 4 ст. л.
Розмарин – 1-2 ч. л.
Морська сіль – 1 ч. л.
Курячий бульйон – 250 мл
Часник – 3 зуб.
Чорний перець, спеції – на смак
Очистіть картоплю і наріжте кружальцями по 2 см завтовшки.
В окремій ємності треба змішати розтоплене вершкове масло з висушеним розмарином або чебрецем, морською сіллю і дрібкою перцю. Полийте сумішшю картоплю, перемішайте руками.
Кружечки картоплі в олії викладіть на невеликій відстані один від одного у форму для запікання. Готуйте їх в розігрітій до 250 ° C духовці 15 хвилин.
Потім переверніть картоплю на іншу сторону, готуйте ще 15 хвилин. Коли вже утворилася рум'яна кірочка, влийте у форму бульйон і додайте слайси часнику.
Запікайте картоплю ще хвилин 15, поки бульйон повністю не вбереться в картоплю. Саме на цьому етапі страва стає ніжною, буквально тане в роті.
Смачного!
Джерело: cesmak
Радіо Трек: НОВИНИ