Запечена молода картопля, яка тане у роті: ідеальний рецепт

Поспішіть приготувати таку картопельку

Рецептів приготування молодої картоплі безліч, але є один особливий...

Інгредієнти:

Картопля – 1 кг

Вершкове масло – 4 ст. л.

Розмарин – 1-2 ч. л.

Морська сіль – 1 ч. л.

Курячий бульйон – 250 мл

Часник – 3 зуб.

Чорний перець, спеції – на смак

Очистіть картоплю і наріжте кружальцями по 2 см завтовшки.

В окремій ємності треба змішати розтоплене вершкове масло з висушеним розмарином або чебрецем, морською сіллю і дрібкою перцю. Полийте сумішшю картоплю, перемішайте руками.

Кружечки картоплі в олії викладіть на невеликій відстані один від одного у форму для запікання. Готуйте їх в розігрітій до 250 ° C духовці 15 хвилин.

Потім переверніть картоплю на іншу сторону, готуйте ще 15 хвилин. Коли вже утворилася рум'яна кірочка, влийте у форму бульйон і додайте слайси часнику.

Запікайте картоплю ще хвилин 15, поки бульйон повністю не вбереться в картоплю. Саме на цьому етапі страва стає ніжною, буквально тане в роті.

Смачного!

Джерело: cesmak

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook