Запечена картопля, яка тане у роті: ідеальний рецепт

Поспішіть приготувати таку картопельку

Рецептів приготування молодої картоплі безліч, але є один особливий

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кг
  • Вершкове масло – 4 ст. л.
  • Розмарин – 1-2 ч. л.
  • Морська сіль – 1 ч. л.
  • Курячий бульйон – 250 мл
  • Часник – 3 зуб.
  • Чорний перець, спеції – на смак

Очистіть картоплю і наріжте кружальцями по 2 см завтовшки.

В окремій ємності треба змішати розтоплене вершкове масло з висушеним розмарином або чебрецем, морською сіллю і дрібкою перцю. Полийте сумішшю картоплю, перемішайте руками.

Кружечки картоплі в олії викладіть на невеликій відстані один від одного у форму для запікання. Готуйте їх в розігрітій до 250 ° C духовці 15 хвилин.

Потім переверніть картоплю на іншу сторону, готуйте ще 15 хвилин. Коли вже утворилася рум'яна кірочка, влийте у форму бульйон і додайте слайси часнику.

Запікайте картоплю ще хвилин 15, поки бульйон повністю не вбереться в картоплю. Саме на цьому етапі страва стає ніжною, буквально тане в роті.

Смачного!

Джерело: cesmak

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook