Замість звичайного «Оселедця під шубою» приготуйте цю закуску: рецепт просто космічний
Салат, який сподобається всім
Пропонуємо вам приготувати смачний рулет оселедець під шубою замість традиційного салату. Такий рулетик готується з лаваша.
Рецепт настільки простий і смачний, що сподобається будь-якій господині.
Інгредієнти:
- Лаваш - 2 упаковки
- Оселедець - 200 г
- Яйця відварні - 3 шт.
- Морква відварна - 2 шт.
- Буряк - 2 шт.
- Майонез
- Свіжа зелень
Буряк і моркву відварити до готовності, почистити і натерти на крупній тертці.
Яйця відварити, остудити, почистити, натерти на середній тертці.
Лаваш купуйте тонкий, щоб він швидше просочився.
Один лист лаваша змастити майонезом і розподілити натертий варений буряк.
Другий шар лаваша знову змастити майонезом і зверху розподілити варену натерту моркву.
Третій шар лаваша змастити майонезом і посипати тертим яйцем.
Скрутити лаваш з начинкою для оселедця під шубою, прибрати в пакет або харчову плівку. Відправити на 60 хвилин в холодильник.
Далі дістаємо лаваш, ріжемо на порції і перекладаємо на красиве блюдо для подачі.
Оселедець можна купити вже готовий очищений або почистити самим. Порізати на невеликі шматочки і по 2 шматочки порційно покласти на лаваш.
Прикрасити гілочками кропу або петрушки і подавати оселедець під шубою в лаваші на стіл.
Джерело: glavred
Радіо Трек: НОВИНИ