​Замість звичайного «Оселедця під шубою» приготуйте цю закуску: рецепт просто космічний

Салат, який сподобається всім

Пропонуємо вам приготувати смачний рулет оселедець під шубою замість традиційного салату. Такий рулетик готується з лаваша.

Рецепт настільки простий і смачний, що сподобається будь-якій господині.

Інгредієнти:

  • Лаваш - 2 упаковки
  • Оселедець - 200 г
  • Яйця відварні - 3 шт.
  • Морква відварна - 2 шт.
  • Буряк - 2 шт.
  • Майонез
  • Свіжа зелень

Буряк і моркву відварити до готовності, почистити і натерти на крупній тертці.

Яйця відварити, остудити, почистити, натерти на середній тертці.

Лаваш купуйте тонкий, щоб він швидше просочився.

Один лист лаваша змастити майонезом і розподілити натертий варений буряк.

Другий шар лаваша знову змастити майонезом і зверху розподілити варену натерту моркву.

Третій шар лаваша змастити майонезом і посипати тертим яйцем.

Скрутити лаваш з начинкою для оселедця під шубою, прибрати в пакет або харчову плівку. Відправити на 60 хвилин в холодильник.

Далі дістаємо лаваш, ріжемо на порції і перекладаємо на красиве блюдо для подачі.

Оселедець можна купити вже готовий очищений або почистити самим. Порізати на невеликі шматочки і по 2 шматочки порційно покласти на лаваш.

Прикрасити гілочками кропу або петрушки і подавати оселедець під шубою в лаваші на стіл.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook