Закусочний салат «Мімоза»: смак дитинства і свята, який відгукнеться кожному (РЕЦЕПТ)
Новий варіант відомого салату
Цікавий варіант салату показала блогерка з Маріуполя Ольга Матвєй. Закусочна «Мімоза» готується без картоплі, бо йде не як самостійний окремий салат. Його можна також подавати і на другий день, поклавши на грінки. Готується ця закуска невеликими порціями та подається у маленьких тарілочках.
Інгредієнти:
- Сардина — 1 банка;
- Цибуля — 1 шт.;
- Морква — 1 шт.;
- Яйця — 4 шт.;
- Сир — 60 г;
- Майонез — на смак;
- Сіль та перець — на смак;
- Зелень.
Яйця та моркву відварити у підсоленій воді та натерти на тертці.
Подрібнену цибулю запарити в окропі.
Консервовані сардини розім'яти, зливши зайву олію.
В кулінарне кільце викладати шарами інгредієнти, промазуючи майонезом.
Всі продукти, окрім риби, натираємо на терці і викладаємо у такій послідовності: сардина, цибуля, морква, білок, сир, жовток. Прикрашаємо за бажанням.
Джерело: fakty.ua
Радіо Трек: НОВИНИ