Закусочний салат «Мімоза»: смак дитинства і свята, який відгукнеться кожному (РЕЦЕПТ)

Новий варіант відомого салату

Цікавий варіант салату показала блогерка з Маріуполя Ольга Матвєй. Закусочна «Мімоза» готується без картоплі, бо йде не як самостійний окремий салат. Його можна також подавати і на другий день, поклавши на грінки. Готується ця закуска невеликими порціями та подається у маленьких тарілочках.

Інгредієнти:

  • Сардина — 1 банка;
  • Цибуля — 1 шт.;
  • Морква — 1 шт.;
  • Яйця — 4 шт.;
  • Сир — 60 г;
  • Майонез — на смак;
  • Сіль та перець — на смак;
  • Зелень.

Яйця та моркву відварити у підсоленій воді та натерти на тертці.

Подрібнену цибулю запарити в окропі.

Консервовані сардини розім'яти, зливши зайву олію.

В кулінарне кільце викладати шарами інгредієнти, промазуючи майонезом.

Всі продукти, окрім риби, натираємо на терці і викладаємо у такій послідовності: сардина, цибуля, морква, білок, сир, жовток. Прикрашаємо за бажанням.

Джерело: fakty.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook