Закривавлені рублі: Макс Барських пояснив, чому його пісні знову слухають на росії

Треки просто вкрали

З початку повномасштабного вторгнення рф співак Макс Барських заборонив будь-яким чином використовувати його пісні на території країни-агресора.

Втім, нещодавно його пісні знову стало можна слухати користувачам з росії.

Як пояснив Макс, він не має до цього відношення - росіяни просто вкрали його пісні та опублікували їх без дозволу на cервісах для прослуховувань. Зараз команда артиста працює над тим, аби їх звідти видалили.

- Я гадаю, весь світ вже побачив, що Росією правлять злочинність, безкарність, беззаконність, брехня та пропаганда. Таким чином і мої пісні з'явилися на сервісах цієї країни. Нічого страшного, моя команда робить все, щоб їх звідти видалити. Тому насолоджуйтесь, поки у вас є така можливість. Пам'ятайте, що ваші закривавлені рублі мені не потрібні, - заявив Макс Барських.

А представникам російського шоубізнесу виконавець порадив  використовувати свій голос для повалення режиму кремлівського диктатора, а не зливати країну ще глибше.

- А представники шоубізнесу замість того, аби використовувати свій голос і рятувати свою країну від влади, перевтілюються на зливний бак та зливають свою батьківщину глибоко на дно за ці ж самі закривавлені рублі, - додав Барських.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook