Забутий рецепт із СРСР з 4 інгредієнтів: готуємо знаменитий салат «Людмила»
Замість курячої грудки можна класти будь-яке інше м'ясо
Салат «Людмила» - досить різноманітна страва. Її готують і з ковбасою, і з сардинами, і навіть із курячим серцем. Пропонуємо вам приготувати цей салат з курячою грудкою.
Інгредієнти:
- філе куряче - 400 г.
- яйця - 4 шт.
- біла цибуля - 1 шт.
- майонез - 180 г.
- лавровий лист - 2 шт.
- сіль - 0,5 ч. л.
- перець мелений
- оцет - 130 мл
- вода - 130 мл
У киплячу воду треба додати сіль, лавровий лист, чорний перець, куряче філе. Варимо м’ясо 40 хвилин.
Поки курка вариться, нарізати цибулю кільцями і скласти їх у миску. До цибулі додати оцет, окріп і залишити маринуватися на 30 хвилин.
Дістаємо філе і залишаємо його охолонути, потім нарізаємо і викладаємо на дно тарілки.
Тонкою цівкою полийте курку майонезом і покрийте маринованою цибулею.
Зварити яйця, нарізати кружечками і викласти на тарілку наступним шаром, покрийте майонезом.
Викладіть ще одним шар філе, цибулю і яйця, полийте майонезом.
Зробіть третій шар, зверху промазуйте майонезом. За бажанням зверху прикрасьте натертим жовтком.
Джерело: glavred
Радіо Трек: НОВИНИ