Забутий рецепт із СРСР з 4 інгредієнтів: готуємо знаменитий салат «Людмила»

Замість курячої грудки можна класти будь-яке інше м'ясо

Салат «Людмила» - досить різноманітна страва. Її готують і з ковбасою, і з сардинами, і навіть із курячим серцем. Пропонуємо вам приготувати цей салат з курячою грудкою.

Інгредієнти:

  • філе куряче - 400 г.
  • яйця - 4 шт.
  • біла цибуля - 1 шт.
  • майонез - 180 г.
  • лавровий лист - 2 шт.
  • сіль - 0,5 ч. л.
  • перець мелений
  • оцет - 130 мл
  • вода - 130 мл

У киплячу воду треба додати сіль, лавровий лист, чорний перець, куряче філе. Варимо м’ясо 40 хвилин.

Поки курка вариться, нарізати цибулю кільцями і скласти їх у миску. До цибулі додати оцет, окріп і залишити маринуватися на 30 хвилин.

Дістаємо філе і залишаємо його охолонути, потім нарізаємо і викладаємо на дно тарілки.

Тонкою цівкою полийте курку майонезом і покрийте маринованою цибулею.

Зварити яйця, нарізати кружечками і викласти на тарілку наступним шаром, покрийте майонезом.

Викладіть ще одним шар філе, цибулю і яйця, полийте майонезом.

Зробіть третій шар, зверху промазуйте майонезом. За бажанням зверху прикрасьте натертим жовтком.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook