Забудете, що таке сморід риби: Як позбутись неприємного запаху на кухні під час смаження

Це робочий лайфхак

Риба – особливий продукт, який має купу прихильників. Але є й немало тих, хто не любить рибу, зокрема, через її запах. Особливо під час смаження, адже цей запах залишається навіть на шторах.

Проте досвідчені господині знають способи позбутися смороду під час смаження риби. Треба скористатися одним лайфхаком.

Як позбутись запаху смаженої риби

Найефективнішим засобом від неприємного аромату є оцет. Коли смажите рибу, в іншій посудині нагрійте оцет, можна додати трохи води у нього і доведіть до кипіння. Не накривайте кришкою і лишіть, нехай парує.

Тоді ця пара від оцту поглинатиме всі запахи у вашій оселі.

Також допоможе суміш соди. Змішайте її у тарілці з водою і поставте неподалік варильної поверхні. Ця суміш у вигляді кашки допоможе позбутись запаху риби під час смаження.

Джерело: odnaminyta

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook