За допомогою сірника: як відрізнити натуральне м’ясо від «хімії» всього за пів хвилини

Знаючи цю хитрість, вам більше не підсунуть несвіже м'ясо

Якісне м’ясо – запорука смачних страв та хорошого самопочуття. Тому вибирати цей продукт треба дуже ретельно. І виявляється у цьому допоможе звичайний сірник чи зубочистка, фольга і 30 секунд.

Щоправда, можна використати цей метод лише на ринку. Навряд чи у супермаркеті вам таке дозволять робити.

Для початку візьміть шматочок фольги розміром 10 на 10 та зубочистку. Попросіть продавця відрізати маленький шматочок від шматка м’яса. Надягніть його на зубочистку і тримайте над фольгою. Цей шматочок м’яса слід підпалити.

Натуральне м’ясо горітиме з країв приблизно через 15 секунд, з’явиться легкий димок і характерний запах шашлику.

Неякісне м’ясо точно не пахне шашликом. Від нього йтиме запах хімічних добавок. Також з неякісного м’яса обов’язково при горінні виділятиметься сік темного кольору, він буде пузиритися і навіть трохи пінитися.

Джерело: Телеграф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook