З’їли тазик салату за вечір. Новий рецепт від подруги з Іспанії

Прості продукти «заграють» по-новому

Рецепт салату дуже простий, але він чудово підходить не лише для обіду та вечері, а й для святкового столу. Основа салату – шинка або ковбаса, копчене м’ясо, сир та помідори.

Інгредієнти:

  • ковбаса чи шинка - 200 г;
  • твердий сир, 150 г;
  • помідори - 3 шт.;
  • часник - 2 зуб;
  • майонез або сметана з гірчицею та лимонним соком.

Продукти ріжемо у довільному порядку, як ви це робите з іншими салатами. Якщо ваші помідори м’ясисті, але соковиті, тоді спочатку ріжемо на дві частини, чайною ложечкою прибираємо м’якоть і потім ріжемо шматочками.

Сир можете натирати на великій тертці, але щоб відчувати смаки продуктів, краще нарізати сир кубиками.

Часник дрібно нарізаємо. За бажанням у салат ви можете ще додати зелень, пару гілочок свіжого базиліка.

Змішуємо продукти та заправляємо салат майонезом.

Змішуємо сметану з гірчицею та краплею лимонного соку. Таким соусом заправити салат.

Страва грає всіма смаками і коштує зовсім недорого.

Джерело: skarbnychka-retseptiv

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook