З’їли тазик салату за вечір. Новий рецепт від подруги з Іспанії
Прості продукти «заграють» по-новому
Рецепт салату дуже простий, але він чудово підходить не лише для обіду та вечері, а й для святкового столу. Основа салату – шинка або ковбаса, копчене м’ясо, сир та помідори.
Інгредієнти:
- ковбаса чи шинка - 200 г;
- твердий сир, 150 г;
- помідори - 3 шт.;
- часник - 2 зуб;
- майонез або сметана з гірчицею та лимонним соком.
Продукти ріжемо у довільному порядку, як ви це робите з іншими салатами. Якщо ваші помідори м’ясисті, але соковиті, тоді спочатку ріжемо на дві частини, чайною ложечкою прибираємо м’якоть і потім ріжемо шматочками.
Сир можете натирати на великій тертці, але щоб відчувати смаки продуктів, краще нарізати сир кубиками.
Часник дрібно нарізаємо. За бажанням у салат ви можете ще додати зелень, пару гілочок свіжого базиліка.
Змішуємо продукти та заправляємо салат майонезом.
Змішуємо сметану з гірчицею та краплею лимонного соку. Таким соусом заправити салат.
Страва грає всіма смаками і коштує зовсім недорого.
Джерело: skarbnychka-retseptiv
Радіо Трек: НОВИНИ