Зʼясувалося, чиє імʼя було на поясі боксера Усика під час бою з Фʼюрі (6 ФОТО)

Чи буде матч-реванш?

Дружина українського боксера, абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі Олександра Усика Катерина поділилася світлинами 4-місячної донечки Марії.

СК life, при цьому, зауважує, що саме ім'я дівчинки MARIA було написане на поясі українського боксера під час бою з Ф'юрі.

Фото доньки Катерина опублікувала в Instagram.

На оприлюднених світлинах маленька дочка спортсмена лежить на ліжку та своїми яскравими блакитними очима дивиться на маму. Поруч з нею лежить сірий зайчик, який за розміром трохи менший за саму дівчинку.

Згодом Катерина додала повноцінний допис зі знімками, де вона разом з донечкою позує на вулиці.

Цікаво, що саме ім'я донечки було написане на поясі українського боксера під час бою з Ф'юрі.

Усики виховують чотирьох дітей. У пари є старша донечка, 13-річна Єлизавета, а також сини Михайло і Кирило. Молодшу Марію Катерина народила у січні цього року.

Олександр і Катя разом вже понад 14 років. За цей час подружжя не втратило іскри та продовжує підтримувати романтику у стосунках.

 

Наприклад, чоловік інколи присвячує коханій вірші.

Що відомо про бій Усик – Ф'юрі 2

У першому поєдинку українець здобув перемогу після роздільного рішення суддів. Усику віддали перевагу два з трьох представників боксерської Феміди – 115:112, 114:113.

Організатори поєдинку визначилися з термінами бою-реваншу.

Попередньо він запланований на жовтень 2024 року в Ер-Ріяді.

 

Щоправда, переможець вже не буде абсолютним чемпіоном, оскільки IBF віддасть титул сильнішому в бою Хрговіча та Дюбуа.

 

У разі відмови Ф'юрі від бою Усик матиме мінімум трьох кандидатів у суперники. Після переможця поєдинку Хрговіч – Дюбуа наступними в черзі розташувалися ще два важкоговаговики – регулярний чемпіон WBA Чарр і тимчасовий чемпіон WBO Паркер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook