З ними роблять огидні речі: предмети в готелі, яких краще не торкатися

Порада для туристів

Співробітниця готелю назвала одну групу предметів, які туристам ніколи не слід використовувати.

Хоча прибирання в номерах готелю має бути на високому рівні і переважно проводиться між приїздами кожного гостя, це стосується не всіх предметів. Деякі з них можуть використовуватися не за призначенням, і тому несуть додаткову загрозу.

Так, вона закликала не користуватися чайниками, чашками, склянками, ложками та блюдцями.

- Ви скористалися б чайником готелю? Я обговорювала це зі своїми колегами. Було багато різних думок, починаючи від «кип’яченої води» та закінчуючи «люди використовують її для прання спідньої білизни, — поділилася покоївка.

Самі постояльці часто зізнаються в огидних речах, які творять у своїх номерах та ще й видають свої дивні ідеї за лайфхаки. Наприклад, деякі постояльці розповідають, що вони використовували електрочайники для прання спідньої білизни та шкарпеток.

Після таких повідомлень і чай з ранку в готелі пити не захочеться.

Не все, що виглядає чистим, таким є. Брудними також можуть бути чашки, склянки або кухлі, оскільки покоївки їх не миють, максимум — обполіскують.

Справа може бути не лише у тому, як люди користуються цими предметами, а ще й у тому, як їх прибирають покоївки.

- Один колега витер склянки рушниками, якими скористався попередній гість! – розповіла жінка.

Однак не всі гості гидливі, вони цілком довіряють прибиранню співробітниць готелів. 

- Якщо ви параноїк, налийте в нього (чайник) прісної води, закип’ятіть і перевірте чистоту, – порадив інший.

Звісно, не всі готелі та не всі їхні співробітники ігнорують гігієну. Але чистота залежить від адміністрації, розповіла одна з покоївок:

 - Наприклад, ми повинні очищати наші чайники від накипу не рідше одного разу на місяць і перевіряємо їх/спорожнюємо після кожного прибирання номера. Але я працюю у бутік-готелі. Якщо чайник все ще сповнений води, коли ви входите в кімнату, або в ньому багато накипу, не використовуйте його, — порадила вона.

Джерело: DIP

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook