З цим маринадом соковитим стане навіть найсухіше м’ясо: Секрет китайців

Ви тепер готуватимете м’ясо тільки так

Куряче та індиче філе дуже часто виходить сухуватим. Господині застосовують різні хитрощі, аби зберегти вологу м’яса, але це вдається не всім.

Виявляється, у Китаї давно вирішили це кулінарне завдання. Там винайшли спеціальний швидкий білковий маринад. Він діє моментально, просто змастіть філе і готуйте.

Інгредієнти:

  • філе – 400 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • суміш перців –1 щіпка.;
  • соєвий соус – 2 ст. л.;
  • крохмаль – 2 ст. л.;
  • олія.

М'ясо наріжте тонкими смужками поперек волокон. Посипте сумішшю перців і полийте соєвим соусом. Потім змастіть білком з яйця і обваляйте шматочки курки у крохмалі.

У сотейнику розігрійте олію і акуратно опустіть туди курку. Обсмажуйте близько хвилини, аби не пересушити страву.

Панірування у крохмалі зберігає вологу всередині, а білковий маринад надає курці ніжної та соковитої консистенції.

Смачного!

Джерело: vkusno

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook