З цим маринадом соковитим стане навіть найсухіше м’ясо: Секрет китайців
Ви тепер готуватимете м’ясо тільки так
Куряче та індиче філе дуже часто виходить сухуватим. Господині застосовують різні хитрощі, аби зберегти вологу м’яса, але це вдається не всім.
Виявляється, у Китаї давно вирішили це кулінарне завдання. Там винайшли спеціальний швидкий білковий маринад. Він діє моментально, просто змастіть філе і готуйте.
Інгредієнти:
- філе – 400 г;
- яйце – 1 шт.;
- суміш перців –1 щіпка.;
- соєвий соус – 2 ст. л.;
- крохмаль – 2 ст. л.;
- олія.
М'ясо наріжте тонкими смужками поперек волокон. Посипте сумішшю перців і полийте соєвим соусом. Потім змастіть білком з яйця і обваляйте шматочки курки у крохмалі.
У сотейнику розігрійте олію і акуратно опустіть туди курку. Обсмажуйте близько хвилини, аби не пересушити страву.
Панірування у крохмалі зберігає вологу всередині, а білковий маринад надає курці ніжної та соковитої консистенції.
Смачного!
Джерело: vkusno
Радіо Трек: НОВИНИ