З чого насправді роблять паприку: Багато людей у світі не знають це неочікуване розкриття

Відповідь «лежить на поверхні»

Приправу копчену паприку використовують у дуже багато страв. Вона надає особливого аромату та пікантності їжі. Втім, мало хто знає, з чого її виготовляють.

Все просто! Паприка - це не якась особлива рослина, а звичайний солодкий перець, який був висушений.

Перці, які використовують для паприки, незважаючи на схожість за солодкістю і м'якістю та приналежність до одного сімейства, довші й тонші, ніж болгарські перці, які продають, наприклад, у США.

Гостріші різновиди паприки містять як чилі, так і солодкі сорти перцю, але в Угорщині - де паприка стала національною пряністю - в основному використовують солодкий варіант.

Коротше кажучи, у паприки немає власного дерева - адже це вже звичайна рослина, з якої роблять і інші види перцю.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook