Оду до Винника написала поліцейська в м. Рівне і підставила йому – плече (6 ФОТО)

Каже, що потім не могла заснути

Патрульна Поліція Рівного отримала доступ до тіла Олега Винника у Рівному.

Одним із наcлідків цього стала поява чергового блогу від Ксенії Юрченко.

Подаємо без змін.

Ефект Винника

- Фу, ти йдеш на Винника?

- Ага, йду, а що?

Може, Винник був у Криму? Чи гастролював у Москві? Агітував за Януковича, ні, то які питання?

Він співає в Україні для українців і українською! Винник зайняв свою ніщу і дуже зручно себе там почуває. І молодець!

Музичний снобізм подолала в собі дуже давно, ще працюючи ведучою вітальної програми на Радіо Трек. За 20 років слухачі не раз замовляли таке, що вуха скручувались в трубочку, а потім розкручувались назад, бо…

 

В усьому можна знайти щось цікаве. Якщо придивитися чи прислухатися. Тим паче, коли воно там є.

Звісно, до душі мені ближчі Женя Галич, Жадан і "Карна", але хто така я, щоб судити людей за музичні вподобання? Тим паче дивує ця пафосна зверхність: усі раптом – такі: профі, успішні розумні, красиві, ще й з дипломом з консерваторії та напрочуд вишуканими смаками,  що аж тошно дивитися. Підіть заробіть своїм талантом стільки як Олежик, чи принесіть радість (не скажу … екстаз) стільком людям, як він.. Слабо?! 

- Тобі справді таааааке подобається?

- Яке таке?...

Особливо дратує, коли обурюються чоловіки. Йдіть но подивіться на себе в дзеркало! Звідти виглядає накачаний підтягнутий мачо-мільйонер із білосніжною посмішкою? Ні? Ну, то стуліть пельку. Бо, як правило, Винником обурюються чоловіки, які останній раз бачили спортзал ще в школі та переважно рахують дні до зарплати. Зате Винник для них – фу. Ну да...

Він крутий чувак, і те, що він подобається вашій дружині більше ніж ви це ваша і тільки ваша вина. Коли ви говорили своїй половині щось хороше і приємне? А він говорить в своїх піснях до кожної жінки і його вистачає на усіх. Заздріть мовчки!

Ні, він справді крутий, чесно. Звукорежисер, який підзвучував його ще п’ять років назад в напівсільському клубі розказував, як вже тоді горіли у Винника очі, як він віддавався на кожній пісні, як запалював тоді своїх ще не надто чисельних глядачів і глядачок

Харизма… Звичайно вона помножена в нього на працелюбність, впертість, талант і трішки везіння.

А ще, він правильно підібрав команду + запрошення учасникам війни, малозабезпеченим та хворим діткам таки додають в його карму.

Точно знаю, що не одна мама патрульного, яка щодня чекає і гадає повернеться її дитина додому з чергування чи ні, отримала море задоволення і позитивних емоцій під час подарованого концерту. І це теж віддасться йому сторицею.

Коли спостерігала за літніми парами, які обнявшись пританцьовували під «Ти дала мені крила», подумала, що навіть заради цього одного варто потиснути Виннику  руку.

Йдучи додому в зграї вовчиць ледь стримала себе, щоб не купити на виході магніт – «Винник на холодильник».

Але наступного разу – я таки його куплю. Бо мені не спиться ;)))))  

 

Автор: Ксенія Юрченко

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook