Ймовірність виграшу – Близнятам, максимальний контроль – Водоліям: гороскоп на 25 жовтня

А Терезам зорі прогнозують провокації на роботі

ОВНИ

Вас чекає безліч різноманітних справ. Але цікавих. Спочатку вам це сподобається, однак вже по обіді ви відчуєте втому – навіть для вас така круговерть стане випробуванням.

ТЕЛЬЦІ

Намагайтеся більше рухатися. Навантажуйте мозок. Словом, не сидіть без діла, бо цей день вимагає активності.

БЛИЗНЯТА

Зараз можна брати участь у лотереях, акціях чи конкурсах. Зорі кажуть, що вам може пощастити, причому суттєво.

РАКИ

Улюблена справа не завжди приносить радість та задоволення і цього дня зіпсувати все може хтось з колег. Будьте готові до такого повороту подій.

ЛЕВИ

Не плануйте покупки, бо вони вас розчарують. По-перше, покупка виявиться не надто й потрібною, а по-друге, не дуже зручною й практичною. 

ДІВИ

Цього дня поруч з вами буде людина, яка втримає вас від великої помилки. Прислухайтеся до порад і не відстоюйте свою думку до останнього.

ТЕРЕЗИ

Цей день буде випробуванням вашої нервової системи на міцність. Від самого ранку вам заважатимуть працювати. Головне завдання – не зірватися і розуміти, що вас провокують.

СКОРПІОНИ

Справи, які ви плануєте на цей день, будуть успішними. Ви можете дозволити собі навіть трохи ризику. А от в особистому постарайтеся не з'ясовувати стосунки через дрібниці.  

СТРІЛЬЦІ

Покладіться на інтуїцію та природну кмітливість – так буде легше впоратися з непростими завданнями, які доля підготувала на цей день. Це може торкнутися і роботи, і особистих відносин.

КОЗОРОГИ

Людям буде дуже ніяково поруч із вами. Врахуйте це, якщо плануєте зустріч з важливими для вас особами.

ВОДОЛІЇ

Уважно стежте за собою, адже негарна звичка, яку ви зазвичай не помічаєте, сьогодні може зіграти з вами поганий жарт. Тож не розслабляйтеся ні на хвилину. 

РИБИ

Ви перебуватимете у полоні емоцій, тому вам навряд чи вдасться чітко викладати свої думки. Зате вдаватиметься все, що пов'язане з проявом уяви. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп