Який продукт неможливо пересолити? Відповідь вб'є наповал

Не усім відомо, який продукт можна варити в кілограмі солі, і він все одно не стане солоним.

Існує такий продукт, який можна варити хоч у кількох кілограмах солі – але пересоленим він все одно не стане.

Цей продукт – яйце, яке готують у шкаралупі. Особливістю яйця є те, що завдяки шкаралупі, яка має спеціальну структуру, сіль не може потрапити всередину і зробити його солоним.

Сіль можуть додавати у воді під час варіння яйця, але не для того, щоб підсолити сам продукт, а для того, щоб шкаралупа добре відставала від білка.

А саме яйце всередині залишиться несолоним – його потрібно буде за бажанням підсолювати уже безпосередньо перед споживанням.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook