Який оселедець обрати для «Шуби»: не беріть рибу, поки не побачите 1 чітку ознаку
Тоді салат буде точно смачний
Смак оселедця «під шубою» майже повністю залежить від риби. Якщо оселедець неякісний, салат не врятують навіть найкращі інгредієнти.
Передусім зверніть увагу на запах.
Оселедець має пахнути свіжою рибою, без різкого або неприємного аромату.
Якщо запах надто сильний — риба вже несвіжа.
Оселедець на вагу повинен бути блискучий, жирний на вигляд, зі сріблясто-сірою шкіркою. Вона не має бути сухою, а з риби не повинна витікати мутна рідина.
Рибу потрібно добре почистити від кісток і дрібно нарізати, щоб вони не потрапляли у салат. Якщо не хочете чистити самі, можна купити оселедець у пресервах. Вибирайте варіант лише в олії, без спецій.
Перед нарізанням обов’язково промокніть шматочки серветкою, щоб салат не був надто жирним.
Радіо Трек: НОВИНИ