Які продукти варто запасти на воєнну зиму

Це мають бути продукти довготривалого зберігання

Українська телеведуча Надя Матвєєва радить запастися продуктами тривалого зберігання, до того ж, тими, які можна взяти з собою в укриття. Вони мають бути калорійними і їх запасу у наплічнику має вистачити хоча б на 3 дні. 

Це можуть бути:

- сухарі, хлібці, каші, сухофрукти, пластівці та печиво;

 

- консервоване сало, горіхи, кондитерські вироби.

 

- м’ясні, рибні чи бобові консерви, готове в’ялене м’ясо;

 

- дитяче харчування, якщо у вас є маленькі діти;

 

- вода, пастеризоване молоко або консервований сік.

На один день для дорослої людини вистачить 100 грамів консервів та 200 грамів каші чи сухарів. Цього мінімально достатньо для однієї дорослої людини, щоб зберегти здоров’я.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook