Які продукти повністю зіпсують смак фаршу: що не можна додавати у котлети

Виправити помилку буде неможливо

Приготувати вдома смачні котлети дуже просто. Головне — знати прості особливості страви, щоб вони вийшли пухкими, ніжними й соковитими.

Є продукти, які категорично не можна додавати у м’ясний фарш на котлети. Вони швидше зіпсують смак, аніж додадуть котлетам пікантності. Йдеться про три інгредієнти – хліб, молоко і часник.

Хліб

Хліб додають, щоб страва вийшла пишною і соковитою. Однак підходить лише сухий хліб. Якщо додавати свіжий продукт, котлети будуть сухуватими й розвалюватимуться.

Молоко

У молоці часто замочують свіжий хліб, але молоко псує смакові властивості майбутніх котлет. Краще розмочувати сухарі просто у воді.

Часник

Часник – дуже особлива спеція, яку не всі полюбляють. Якщо ви додали у фарш часник, а потім згадали, що у когось з ваших гостей непереносимість цього продукту, то змінити вже нічого не вийде. Аромат часнику ніколи не вдасться чимось замаскувати.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook