Які продукти не можна готувати на сковорідці з антипригарним покриттям: помилки допускає більшість людей

Експерти радять вивчати інформацію на пательнях

Сковорідки з антипригарним покриттям зручні практичні, але не довговічні. Цей посуд має багато недоліків, тому багато продуктів не підходять для смаження на такій поверхні. Експерти розповіли, що не можна готувати на сковороді з антипригарним покриттям і чому.

Під час смаження в продукті виділяється велика кількість жиру, він нагрівається до температури, що перевищує допустиму для антипригарного покриття. Тому сковорода дуже швидко зношується.

Які продукти псують антипригарне покриття  сковороди при нагріванні

  • Вершкове масло та маргарин

Ці продукти швидко починають горіти при відносно низькій температурі. Ці підгорілі залишки не тільки є не корисними для страви, але й можуть пошкодити антипригарне покриття вашої сковорідки.

  • Продукти зі вмістом кислоти

Не можна смажити помідори, а також, щоб потрапляв на поверхню сковорідки лимонний сік. Від кислоти  покриття швидше зношується. Також оцет, який потрапляє на антипригарне покриття, може його зіпсувати.

  • Цукор та карамель

Не можна готувати на сковорідці солодкі продукти, оскільки вони також можуть пошкодити антипригарне покриття.

Дбайливо ставтеся та дотримуйтеся правил догляду, щоб ваші сковорідки вам довго служили.

Джерело: prostoway.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook