Яке ваше призначення у цьому житті? Дізнайтеся за датою народження

Кармічний гороскоп

Чи знаєте ви, що День народження – це не проста дата? Кожна людина приходить на землю, щоб отримати власний урок і зробити щось для цього світу. Усвідомити своє призначення допоможе спеціальний кармічний гороскоп.

21 березня – 19 квітня: час пробудження

Що ми зазвичай робимо вранці, коли прокинемося? Тобто, що треба робити щоранку після пробудження? Правильно – зарядку! Тоді весь день у вас буде багато енергії та гарний настрій. Ви народилися в період, коли природа прокидається, тож користуйтеся цим! Вона дала вам багато енергії: навіщо вам стільки?

Ваш кармічний урок – навчитися ділитися з іншими людьми емоціями та переживаннями. Будьте максимально відкритим, товариським, і вам обов’язково усміхнеться удача.

 

20 квітня – 20 травень: час росту

Що потрібно для зростання фікусу? Вода, гарне харчування та відповідні «вітаміни». А ще великий та гарний квітковий горщик. Чим ви гірші за фікус? Здорова їжа, багато вільного простору та гарні аксесуари допоможуть вам розвиватися гармонійно.

Але пам’ятайте: кожній рослині – окремий горщик. Ваші близькі, так само, як і ви самі, потребують достатнього простору для росту! Тому дозвольте своїм друзям та родичам мати власну думку, не вступайте у сварки з будь-якого приводу і без такого – такий ваш кармічний урок.

 

21 травня – 20 червня: час цвітіння

Які різні, по суті, істоти: квітка і бджола. Але один без одного вони не можуть. Протилежності доповнюють одна одну. Розум і серце не ладнають між собою? Не всі вчинки потребують пояснень.

Постарайтеся «помирити» у собі протилежні сторони. Приходячи додому, не думайте про справи службові, а в офісі – не заводьте романів. Ось тоді всі сфери вашого життя будуть у повній гармонії.

 

21 червня – 21 липня: час довгих днів

Ви народилися у спокійний та світлий час. День триває стільки часу, скільки потрібно, щоб встигнути зробити все задумане. І навіть довше. Тому від нудьги ви занурюєтеся в жаль про минуле або вдаєтеся до мрій про майбутнє.

Але пам’ятайте: все найцікавіше відбувається саме зараз! Користуйтеся тим, що маєте. Навчіться жити сьогоденням і отримувати від нього максимальне задоволення.

22 липня – 21 серпня: час дозрівання

Пам’ятайте, що не все у цьому світі ви зможете змінити. Та й чи варте воно того? Адже завтра природа сама зробить різкий поворот – закінчиться осінь і настане зима.

Навчіться приймати світ таким, яким він є. Не всі «комісії» потребують вашої участі. Розвивайте гнучкість та легкість у спілкуванні з іншими людьми – і ваше життя стане набагато простіше.

 

22 серпня – 21 вересня: час урожаю

Ви з’явилися на світ, коли вже видно плоди довгої роботи. Настав час збирати врожай. Що б ви не шукали, це знайдеться поряд із вами. Зірки самі приведуть вас у потрібний час у потрібне місце.

Не завжди треба застосовувати силу, щоби щось змінити. Прийміть цю істину і забудьте про головний біль та постійні нерви. Вчіться терпінню та розумнішому розподілу енергії.

 

22 вересня – 22 жовтня: час листопада

Як восени з дерев облітає жовте листя, так і ви протягом життя позбавляєтеся всього старого і зайвого й знайдете нове і корисне.

Протягом усього життя ви вчитеся мудрості. Можливо, одного разу ви знімете рожеві (або темні?) окуляри і побачите, яким різноманітним і цікавим може бути життя.

 

Ваш кармічний урок – бути реалістичнішим. Іноді реальність навіть цікавіша, ніж мрії. Треба лише добре придивитися.

 

23 жовтня – 22 листопада: час перших заморозків

Складний момент: важливо встигнути вкрити посіви до настання холодів – але не надто рано, інакше вони загинуть. Тут важливі спостережливість та почуття міри.

Часто ви занадто поспішаєте, а часом сидите склавши руки, коли потрібно бігти. Вчіться стежити за подіями та адекватно реагувати на зміни.

23 листопада – 21 грудня: час довгих ночей

Вночі потрібно спати. Але саме в цей час прокидаються магічні здібності, що дрімають вдень. Слухайте свою інтуїцію. Кому із друзів потрібна допомога? А до кого краще не чіплятися зі своїми «безглуздими порадами»?

Внутрішній голос підкаже найвірніші відповіді. Ваше завдання – вчасно його почути.

 

22 грудня – 19 січня: час оновлення

Після дощової осені прийшла біла зима. Вона накрила землю снігом та навела в природі свій порядок. Так само і ви – любите, щоби кожна річ була на своєму місці.

Але не все потребує порядку. Невеликий хаос тільки підвищить вам настрій, а оточуючі перестануть вважати занудою. Іноді змінюйте звичний ритм життя, правила та принципи, за якими ви звикли жити.

 

20 січня – 18 лютого: час очищення

Природа очищується, активно готуючись до зустрічі яскравої теплої весни. Синє небо, легкий морозець, яскраве сонечко – яка романтика!

Знайте, що в цей час народжуються найгеніальніші винахідники та вчені. Ніколи не опускайте руки. Пам’ятайте, ви прийшли в цей світ, щоб зробити його кращим і чистішим.

 

19 лютого – 20 березня: час бурхливих вітрів

Сильний вітер здатний зрушити все на своєму шляху. Під його натиском ви хитаєтеся, як тростинка. Вас постійно хтось про щось просить. Не намагайтеся допомогти всім підряд.

Ваш урок – навчитися не розпорошуватися і концентрувати свої зусилля на чомусь одному.

Джерело: Кава з молоком

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook