Як вибрати консервовану кукурудзу до новорічного столу

Вибираючи консервовану кукурудзу, перш за все необхідно звернути увагу на етикетку і написи на ній

Дуже важливою є дата виготовлення. Таким чином можна визначити, якої свіжості плоди використовувалися для консервування.

Так, якщо датою виготовлення вказано зимові або весняні місяці, то у цю банку поклали кукурудзу не першої свіжості.

Спочатку її заморозили і тільки потім законсервували. Літній період – це сезон врожаю кукурудзи, саме у цю пору можна законсервувати якісні та корисні плоди.

Дату виготовлення повинно бути зазначено зверху жерстяної або скляної банки незмивною фарбою. Якщо при розгляді етикетки непокоїть склад, то таку банку теж краще поставити на місце.

Ідеальний продукт повинен складатися з 4 інгредієнтів: кукурудзи, води, трохи солі і цукру.

Для збереження даного продукту не потрібні ніякі харчові добавки та консерванти. 

Купуючи кукурудзу в скляній банці, гарненько розгляньте зерна. Вони повинні бути однакового кольору, без вкраплень, цільні.

Кукурудза в склі зберігається 4 роки, в жерстяній банці — 3.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook