Як правильно вийти з посту: поради рівненського лікаря

Вже на другий день Великодня у медиків Рівного зазвичай додається роботи

Так, головний лікар станції невідкладної медичної допомоги Рівного Валерій Ковальчук каже, що у них щороку у цей день зростає кількість викликів через гастроентероколіти та інші хвороби шлунково-кишкового тракту. І все – через переїдання пацієнтів.

Тож ми звернулися до гастроентеролога міської лікарні Тетяни Пасічник за порадами щодо правильного виходу з посту. І ось що вона розповіла:

Перше, що має бути, це невеликі порції їжі, щоб не було багато салатів, у першу чергу, майонезних, і свіжих овочів багато.

 

Їсти - потрошку, з ферментами, допомагаємо своїй підшлунковій. Ферменти – це мезим-форте, панкреатин, пангрол.

Втім, головне, за словами Тетяни Пасічник, не сісти і за один раз наїстися всього після тривалого обмеження у їжі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Мирослава Опанасик Радіо Трек
Поширити в Facebook