Як зробити так, щоб деруни не чорніли: Копійчаний секрет наших бабусь

Спробуйте робити такі хитрощі

Деруни – смачна і проста страва, але часто натерта картопля темніє, і готові деруни виглядають неапетитно. 

Розповідаємо разом із skarbnychka-retseptiv, які хитрощі використовували наші бабусі.

Як зробити так, щоб деруни не чорніли: 

  • Обирайте жовту картоплю. Вона менше темніє при натиранні.
  • Спочатку натріть цибулю. Потім додавайте картоплю і відразу перемішайте – цибуля допоможе уникнути потемніння.
  • Віджимайте зайву вологу. Цибулю та картоплю після натирання слід добре віджати – так знадобиться менше борошна і деруни будуть хрусткіші.
  • Додайте трохи сметани. Вона робить деруни ніжнішими і допомагає картоплі не темніти.

Ці прості хитрощі допоможуть приготувати красиві та смачні деруни, які не потемніють під час смаження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook