Як зробити так, щоб деруни не чорніли: Копійчаний секрет наших бабусь
Спробуйте робити такі хитрощі
Деруни – смачна і проста страва, але часто натерта картопля темніє, і готові деруни виглядають неапетитно.
Розповідаємо разом із skarbnychka-retseptiv, які хитрощі використовували наші бабусі.
Як зробити так, щоб деруни не чорніли:
- Обирайте жовту картоплю. Вона менше темніє при натиранні.
- Спочатку натріть цибулю. Потім додавайте картоплю і відразу перемішайте – цибуля допоможе уникнути потемніння.
- Віджимайте зайву вологу. Цибулю та картоплю після натирання слід добре віджати – так знадобиться менше борошна і деруни будуть хрусткіші.
- Додайте трохи сметани. Вона робить деруни ніжнішими і допомагає картоплі не темніти.
Ці прості хитрощі допоможуть приготувати красиві та смачні деруни, які не потемніють під час смаження.
Радіо Трек: НОВИНИ