Як зробити суп ситним без м'яса: одна маленька хитрість
Вийде дуже просто і дуже смачно!
Для того, щоб суп був наваристим і смачним, додавати м'ясо зовсім не обов'язково. Тим більше якщо його немає…
Рецепти східної кухні пропонують чудове рішення – додати у суп бобові. Саме вони зроблять страву густою, ситною і наваристою. Наприклад, приготуйте такий суп.
Інгредієнти:
- горох (заздалегідь замочений) – 2
- склянки рис – ½
- склянки морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- картопля – 2 шт.
- масло, сіль, цукор, спеції й петрушка – до смаку
На сковорідці розтопіть вершкове масло. Обсмажте на середньому вогні горох і рис протягом 3 хв, при цьому постійно помішуючи. В іншій глибокій сковорідці або казані також розтопіть масло та обсмажте подрібнену цибулю, туди ж додайте нарізану кубиками картоплю.
Налийте в сковорідку 2 л води, туди засипте рис, горох, покладіть лавровий лист і спеції.
Варіть на маленькому вогні 15 хвилин. От і все – готово!
Джерело: РБК-Україна
Радіо Трек: НОВИНИ