Як зробити суп ситним без м'яса: одна маленька хитрість

Вийде дуже просто і дуже смачно!

Для того, щоб суп був наваристим і смачним, додавати м'ясо зовсім не обов'язково. Тим більше якщо його немає…

Рецепти східної кухні пропонують чудове рішення – додати у суп бобові. Саме вони зроблять страву густою, ситною і наваристою. Наприклад, приготуйте такий суп.

Інгредієнти:

  • горох (заздалегідь замочений) – 2
  • склянки рис – ½
  • склянки морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • картопля – 2 шт.
  • масло, сіль, цукор, спеції й петрушка – до смаку

На сковорідці розтопіть вершкове масло. Обсмажте на середньому вогні горох і рис протягом 3 хв, при цьому постійно помішуючи. В іншій глибокій сковорідці або казані також розтопіть масло та обсмажте подрібнену цибулю, туди ж додайте нарізану кубиками картоплю.

Налийте в сковорідку 2 л води, туди засипте рис, горох, покладіть лавровий лист і спеції.

Варіть на маленькому вогні 15 хвилин. От і все – готово!

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook