Як зробити суп ситним без м'яса: одна маленька хитрість

Дуже просто і дуже смачно!

Для того, щоб суп був наваристим і смачним, додавати м'ясо зовсім не обов'язково. Тим більше якщо його немає…  

Рецепти східної кухні пропонують чудове рішення – додати у суп бобові. Саме вони зроблять страву густою, ситною і наваристою

 

Інгредієнти:

  • горох (заздалегідь замочений) – 2 склянки
  • рис – ½ склянки
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • картопля – 2 шт.
  • масло
  • сіль, цукор, спеції й петрушка – до смаку

Приготування:

На сковорідці розтопіть вершкове масло. Обсмажте на середньому вогні горох і рис протягом 3 хв, при цьому постійно помішуючи.

В іншій глибокій сковорідці або казані також розтопіть масло та обсмажте подрібнену цибулю, туди ж додайте нарізану кубиками картоплю.

Налийте в сковорідку 2 л води, туди засипте рис, горох, покладіть лавровий лист і спеції. Варіть на маленькому вогні 15 хв.

От і все))

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook