Як зробити, щоб стара духовка пекла рівномірно і нічого не пригоріло

Два секрети

Проблема старих духовок полягає в тому, що страва пропікається нерівномірно. Саме через це страждає якість вашої випічки.

Є два простих способи, які допоможуть розв'язати це питання з мінімумом трудовитрат.

Отже, страва, приготована  в духовці, вийшло невдало: низ пригорів, а верх не допікся.

2 хитрощі:

Перший спосіб активно використовували близько 40 років тому.

Полягає він у тому, щоб на дно духовки поставити ємність із водою.

Другий трохи складніший.

Ґрати духовки обертають фольгою і розміщують під основним листом, на якому готуватиметься страва – пироги, пиріжки, булочки, піца, хліб та інша випічка.

Завдяки цим порадам можна не переживати – випічка вийде ідеальною навіть у старій духовці. Низ не пригорить, а верх пропечеться як слід.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook