Як їсти авокадо, щоб було справді смачно 

Прості способи розкрити смак фрукта

Авокадо вже давно завоювало популярність серед прихильників здорового харчування, але багато хто досі не знає, як по-справжньому розкрити його смак. Кулінарні експерти діляться п’ятьма простими способами перетворити цей зелений фрукт на справжній делікатес.

  1. Класика з родзинкою
    Розімніть м'якуш авокадо, додайте краплю лимонного соку, дрібку морської солі та трохи подрібненого часнику. Ідеально підходить для тостів або як дип-соус до овочів.

  2. Солодкий експеримент
    Змішайте авокадо з ложкою меду та какао-порошком – вийде ніжний кремовий десерт без зайвих калорій.

  3. Пікантний акцент
    Додайте до пюре з авокадо трохи чилі та кінзи – чудова начинка для тако або доповнення до смаженого м’яса.

  4. Салат за хвилину
    Наріжте авокадо кубиками, змішайте з помідорами чері, червоною цибулею та оливковою олією – свіжо, смачно та поживно.

  5. Запечений сюрприз
    Розріжте авокадо навпіл, видаліть кісточку, влийте в заглиблення яйце та запікайте 15 хвилин при 180°C. Посипте сиром – і ваш смачний сніданок готовий!

Спробуйте ці прості рецепти та відкрийте для себе нові грані смаку авокадо!

Радіо Трек: НОВИНИ