Як їсти авокадо, щоб було справді смачно
Прості способи розкрити смак фрукта


Авокадо вже давно завоювало популярність серед прихильників здорового харчування, але багато хто досі не знає, як по-справжньому розкрити його смак. Кулінарні експерти діляться п’ятьма простими способами перетворити цей зелений фрукт на справжній делікатес.
-
Класика з родзинкою
Розімніть м'якуш авокадо, додайте краплю лимонного соку, дрібку морської солі та трохи подрібненого часнику. Ідеально підходить для тостів або як дип-соус до овочів. -
Солодкий експеримент
Змішайте авокадо з ложкою меду та какао-порошком – вийде ніжний кремовий десерт без зайвих калорій. -
Пікантний акцент
Додайте до пюре з авокадо трохи чилі та кінзи – чудова начинка для тако або доповнення до смаженого м’яса. -
Салат за хвилину
Наріжте авокадо кубиками, змішайте з помідорами чері, червоною цибулею та оливковою олією – свіжо, смачно та поживно. -
Запечений сюрприз
Розріжте авокадо навпіл, видаліть кісточку, влийте в заглиблення яйце та запікайте 15 хвилин при 180°C. Посипте сиром – і ваш смачний сніданок готовий!
Спробуйте ці прості рецепти та відкрийте для себе нові грані смаку авокадо!
Радіо Трек: НОВИНИ