Як убезпечити болгарський перець від гіркоти: про що ми часто забуваємо?

Ці речі дуже важливі, хоч і здається, що все під контролем

Часто буває, що болгарський перець, який має бути солодким і соковитим, сильно гірчить. Якщо ви зустрілися з такою проблемою, то найімовірніше, допустилися помилки при його вирощуванні.

Проблеми, про які ви могли навіть не здогадуватись

«Неправильне» насіння

У більшості випадків гіркота болгарського перцю пов'язана з неправильно підібраним насінням. Використовувати потрібно лише посадковий матеріал, придбаний в офіційних торгових точках.

Купуючи насіння «з рук», існує висока ймовірність отримати низькоякісний товар і потім мучитись з ним.

 

Використання власного насіння

Якщо дачник самостійно займається вирощуванням перцю на насіння, то треба зробити все можливе для ізоляції культури.

Справа у тому, що існує ризик взаємного запилення перцю різних сортів. У результаті ви отримаєте гібрид, якість якого може бути досить сумнівною.

Насіння з такого плоду у наступному сезоні, звісно, родитиме, але, скоріше всього, дасть гіркі плоди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook