Як смачно зварити молоду картоплю: ідеальний обід на всю сім'ю

Виходить дуже ароматно

Це перевірений метод, як приготувати молоду картоплю. Для нього беремо:

  • кілограм молодої картоплі;
  • 100 г вершкового масла;
  • кріп;
  • дві столові ложки оцту (за бажанням);
  • сіль.

Картоплю миємо й очищаємо від шкірки. Перекладаємо в каструлю, заливаємо водою і підсолюємо. Кріп миємо, просушуємо серветками або паперовими рушниками і дрібно ріжемо.

Коли приготується картопля, зливаємо воду. Додаємо туди зелень, вершкове масло та оцет. Злегка струшуємо. Залишаємо на десять хвилин, щоб картопля просочилася ароматом.

Подаємо зі свіжими овочами.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook