Як смачно зварити молоду картоплю: ідеальний обід на всю сім'ю
Виходить дуже ароматно
Це перевірений метод, як приготувати молоду картоплю. Для нього беремо:
- кілограм молодої картоплі;
- 100 г вершкового масла;
- кріп;
- дві столові ложки оцту (за бажанням);
- сіль.
Картоплю миємо й очищаємо від шкірки. Перекладаємо в каструлю, заливаємо водою і підсолюємо. Кріп миємо, просушуємо серветками або паперовими рушниками і дрібно ріжемо.
Коли приготується картопля, зливаємо воду. Додаємо туди зелень, вершкове масло та оцет. Злегка струшуємо. Залишаємо на десять хвилин, щоб картопля просочилася ароматом.
Подаємо зі свіжими овочами.
Джерело: unian
Радіо Трек: НОВИНИ