Як швидко посмажити картоплю: Проста хитрість від експертів

Ви зробите все вдвічі швидше

Смажена картопля за кілька хвилин – мрія кожної господині. Виявляється, це можливо. Треба просто знати певну хитрість. Пропонуємо вам спробувати метод, який перевірений роками.

Якщо ви думаєте, що вдвічі швидше приготувати картоплю допоможе максимальний вогонь, ви помиляєтеся.

Треба навпаки – замочити нарізану соломкою картоплю.

Перед тим, як покласти картоплю на розігріту сковорідку, її треба замочити в окропі. Достатньо буде 3-5 хвилин. Потім треба добре злити воду і перекласти картоплю на пательню.

Таким чином ви почнете смажити вже розігрітий овоч.

Також цей спосіб допоможе змити з картоплі зайвий крохмаль і смажені скибочки будуть хрусткішими.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook