Як розморозити м'ясо за 20 хвилин: Лайфхак від кулінарів

Бувають ситуації, коли страву треба починати готувати вже

Морозильна камера – це така собі комора, в якій можна зберігати різні продукти. Найчастіше заморожують м’ясо, адже воно є основою безлічі страв.

Бувають ситуації, коли страву треба починати готувати вже, а м’ясо заморожене. У такому випадку можна скористатися лайфхаком кухарів, які розморожують м’ясо всього за 20 хвилин.

Як швидко розморозити м'ясо 

Налийте у підходящу миску теплу воду і додайте туди цукор з розрахунку – 3 ст. л. ложки на 1 л води. Коли цукор повністю розчиниться, покладіть у воду шматок замороженого м'яса та залиште на 15-20 хвилин.

За цей час м’ясо повністю розморозиться.

М'ясо не втратить смаку та аромату, а такий метод перешкоджає появі бактерій при розморожуванні, тому можна не турбуватися щодо поживності страви. 

Джерело: meta

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook