Як приготувати соковите м'ясо в горщиках: простий рецепт з улюбленим овочем

Ця страва ідеально підходить для вечері після важкого дня

М'ясо в горщиках із картоплею - це дуже смачна і самодостатня страва. Вона дає змогу з мінімальними зусиллями приготувати їжу одразу на всю родину. Сьогодні розглянемо три різні варіанти.

Щоб приготувати м'ясо з картоплею в горщиках, знадобляться найпростіші продукти.

Велика перевага цієї страви в тому, що вона не вимагає багато зусиль. Це особливо зручно після важкого дня - просто помістіть усе в горщик і відпочивайте.

Інгредієнти:

  • 500 грамів – філе стегна;
  • 8 – картоплин;
  • 2 – цибулини;
  • лавровий лист;
  • зелень;
  • сіль і перець;
  • 2 склянки – бульйону.

Готуємо продукти - овочі чистимо та нарізаємо. М'ясо також потрібно подрібнити. Якщо у вас немає заздалегідь приготованого бульйону, то не поспішайте замінювати його звичайною водою. Можна розвести магазинний бульйон у кубиках або «10 овочів» у воді.

М'ясо та овочі солимо, перчимо. Але якщо брали магазинний бульйон, то з сіллю варто бути обережними, бо він дуже солоний.

У горщики викладаємо овочі, а зверху - м'ясо.

 

 

У процесі приготування воно пускатиме сік, який вберуть овочі.

 

 

Кладемо лавровий лист і заливаємо бульйоном.

Готувати потрібно, поки картопля та м'ясо не стануть м'якими та ніжними. Час залежить від вашої духовки, в один горщик ви все склали чи кілька - тому краще перевіряйте.

По готовності посипте все нарізаною зеленню. Можна подавати прямо в горщиках, але не забудьте підкласти під них тарілки, щоб розпечений посуд не пошкодив поверхні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook