Як правильно вибрати куряче філе: моменти, на які звертають увагу досвідчені господині

Тоді ви приготуєте безпечне м’ясо

Курятина – найпопулярніший продукт. Тож часто на ринку з’являється неякісне м’ясо. Аби не купити його, треба знати моменти, на які звертати увагу.

Етикетки, колір, запах

Досвідчені господарки розповіли, які хитрощі допоможуть уникнути невдалого придбання. Насамперед необхідно ретельно розглянути упаковку товару. Вона має бути цілою, а також містити позначки термінів придатності та умов зберігання.

Також звертайте увагу на запах та колір м'яса. Якщо замість рожевого воно має яскравий рожевий або темний відтінок, то від покупки слід відмовитися. Також не варто купувати продукт, який має різкий аромат. Це може бути недоброю ознакою та свідчити про початок гниття.

Багато господарок рекомендують не купувати в магазинах вже замариноване м'ясо. Вважається, що за допомогою ароматних спецій і соусів недобросовісні продавці можуть приховувати термін придатності продукту.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook