Як правильно розтопити зацукрований мед: кулінарні лайфхаки, які стануть у пригоді кожній господині

Мед під час сильного нагрівання втрачає свої властивості

Мед – продукт, який є чи не на кожній кухні і наділений купою корисних властивостей. З часом мед загустіє і вже не має такої текстури, як свіжо приготований. Не біда, якщо мед перетворився на кристали – його можна знову повернути до початкового рідкого стану.

Найпростіший і найбезпечніший метод розтопити мед – нагріти його природним шляхом, адже перегрівати мед шкідливо.

Як розтопити мед природним шляхом

Взимку мед можна поставити біля опалювального приладу, а влітку – на теплий балкон. Періодично повертайте банку і стежте, щоб на мед не потрапляли прямі сонячні промені. Протягом кількох годин мед самостійно почне танути.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook