Як правильно розігрівати картопляне пюре, щоб було як щойно приготоване

Завдяки цим порадам страва повністю збереже свій смак

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, адже уже наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким...

І якщо використовувати мікрохвильову піч, то це остаточно загубить картопляне пюре. Ми розповімо, що робити з картопляним пюре, щоб зберегти його смак

  1. Повторна робота вилкою

Щоб пюре можна було нормально розігріти, спершу його треба дістати з холодильника і дати трохи постояти при кімнатній температурі. А потім ми його знову збиваємо за допомогою вилки, аби повернути страві повітряну текстуру.

  1. Правильний посуд

Від використання мікрохвильовки потрібно відмовитися, а ось сковорідка прекрасно підійде для цієї мети. Спочатку її потрібно розігріти та влити туди молоко або вершки.

Коли рідина вже прогріється, додаємо саме пюре і трохи вершкового масла.

  1. Не перетримайте

Картопляне пюре легко зіпсувати, якщо ненароком його пересмажити. Тому простежте, щоб масло розтопилось, а молоко ввібралося в картопляне пюре.

Джерело: prostoway

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook