Як не зіпсувати смажену картоплю: ТОП-3 поширені помилки

Їх часто допускають господині

Смажена картопля з кефіром. Що може бути смачніше, скажете ви. Особливо, коли овочі добре просмажені і хрумкі. Проте господині часто припускаються помилок під час приготування страви, які здатні взагалі зіпсувати її смак і вигляд.

Найпоширеніші помилки під час приготування смаженої картоплі

  • Не вимочуєте картоплю

Деякі господині буквально відмовляються замочувати картоплю перед термічною обробкою, вважаючи цей етап марним і непотрібним. В результаті їхня картопля виходить далекою від ідеалу. Тому витратьте чверть години на цю просту дію, щоб результат вас приємно здивував. Залишіть подрібнену картоплю у мисці з водою і потім добре промийте.

  • Лопатка

Щоб картопля добре просмажилася, її треба перемішувати. Але краще це робити не лопаткою, а просто струшувати сковорідку. Саме так чинять кухарі в ресторанах, щоб картопля не розвалилася.

  • Неправильно солите

Важливо запам’ятати одне просте правило: сіль додаємо лише тоді, коли картопля вже майже приготувалася. Тоді ж і додаємо спеції на смак.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook