Як легко відокремити філе риби від кісток – простий спосіб

Все, що для цього потрібно, знайдеться на вашій кухні

Почнемо з того, що ціла рибина – дешевша, ніж філе. Це, звісно, прекрасно, але з кістками її не з’їси

І ось тут може виникнути невеличка проблемка, адже часом відділити м’ясо від кісточок буває досить тяжко. Мало того, трапляється й таке, що на тих злощасних кісточках лишається купа м’яса!  

Наша скромна порада допоможе вам з легкістю відокремлювати рибу від кісток, нічого на них не лишаючи

Як легко відокремити рибу від кісток

Нам знадобиться вода, ніж, обробна дошка, каструля і, звісно ж, сама рибина

Рибу чистимо від нутрощів і плавців, відрізаємо голову й добре промиваємо.

У каструлі тим часом кип’ятимо воду. щойно закипить – знімаємо з вогню і поміщаємо в неї оброблену рибину. Накриваємо кришку і лишаємо на 1,5-2 хв.

Після цього виймаємо рибку і з легкістю відокремлюємо філе від кісток – зробити це буде дуже просто.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook