Як легко прибрати хімію з м'яса: допоможе копійчаний засіб

Надзвичайно простий метод, перевірений роками

Багато людей «не довіряють» м'ясу, купленому у магазині чи супермаркеті. Адже всі добре знають, що великі фабрики заради збільшення прибутків часто нехтують безпечністю майбутньої продукції.

Аби птиця й худоба швидше виросла й набрала вагу, тварин підгодовують усілякими препаратами і гормонами. Окремі із них, при частому вживанні, можуть завдати шкоди людському організму

Однак рішення є. Як легко прибрати хімію з м'яса, розповідає Ukr.Media.

Для цього нам знадобиться звичайна сіль. У каструлю або таз наливаємо літр холодної води, додаємо туди 3 ст.л. солі. Все добре перемішуємо до повного розчинення солі.

М'ясо розрізаємо, замочуємо в отриманому розсолі на годину.

 

Після цього добре промиваємо шматки і повторюємо процедуру.

Уже після другого промивання ставимо на вогонь каструлю зі звичайною водою, опускаємо туди м'ясо і доводимо до кипіння. Після того, як закипить, чекаємо ще кілька хвилин і витягуємо м'ясо.

Знову промиваємо у воді з сольовим розчином.

Ось і все - процес завершено

Тепер можна готувати м’ясо і бути впевненим, що у ньому не залишилося жодного шкідливого компонента!

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook