«Я п***ил тех, кто говорил по-украински»: у Києві напали на волонтерку, яка йшла з похорону (ВІДЕО 18+)

Деталі інциденту

У Києві після прощання з військовою медикинею Іриною Цибух двоє чоловіків напали на волонтерку й звинуватили її в тому, що вона говорить українською.

У своєму Instagram жінка, на ім’я Наталія, розповіла:  

- При виході з підземного переходу два чоловіки почали звертатися до мене в фамільярному та вульгарному тоні.

 

На це я рівно сказала, що не розумію російську, обігнавши їх. Чоловік в смугастому почав насміхатися і сказав,що через місяць я все буду «розуміти», бо приїдуть узькі і «ви*буть мене і таких, як я».

 

І ще купа подібного бруду щодо українців, мови і мене особисто. Я увімкнула камеру. Далі те,що на відео.

Тим, що показано на відео, інцидент не закінчився.

Жінка розповіла, що чоловік в смугастому плюнув їй в обличчя, вирвав з рук телефон і «постійно підіймав його вверх, імітуючи кидок об асфальт».

- Його дружбан почав мене відштовхувати і бити. Скидалось на те, що вони збираються піти з моїм девайсом. Я вимагала віддати телефон. Мені вдалося декілька разів проїхатися по пиці смугастого.

 

Він втратив рівновагу і впав.

 

В цьому двіжі я отримала від когось з них удари по ногам (гематома, ссадна). Зате, вдалося вирвати свій телефон.

 

В моменті, коли я піднімалась,друг смугастого з розмаху влупив мені долонею плюху. По окулярах та носі (трохи болить, хрящ цілий, болить голова, очі цілі, скло не розбилось).

 

Коли я відійшла на безпечну відстань, погрози і агресивні вигуки підкріпилися рухом чоловіка у смугастому: він взявся за пах і кричав, що ми всі будемо смоктати і таке інше, – йдеться у розповіді Наталії.

Насамкінець вона додала, що люди, які проходили повз і проїжджали машинами ніяк не відреагували на те, що невідомі чоловіки чіпляються до неї.

Зараз жінка прагне розшукати нападників. Також вона написала відповідні заяви до поліції та СБУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook