Всього за 15 хвилин — незвичайні макарони у вершковому соусі (РЕЦЕПТ)
І все готується на одній сковороді!
Апетитні вершкові макарони в соусі готуються дуже просто. Мити всього одну сковорідку набагато простіше і швидше, що робить цю страву особливо привабливою для зайнятих господинь!
Інгредієнти для макаронів з вершковим соусом:
200 г - макаронів;
1 ст. л. - рослинної олії;
1 - плавлений сирок;
500 мл - молока;
сіль і спеції на смак (дуже смачно з орегано і сухим часником).
На сковороду наливаємо ложку рослинної олії. Насипаємо макарони і на середньому вогні обсмажуємо пару хвилин до появи золотистої скоринки. Цей трюк дозволить трохи посилити і поліпшити смак макаронів, а також допоможе їм зберегти форму після приготування, інформує Ukr.Media.
Коли макарони трохи підсмажилися, кладемо плавлений сирок і вливаємо гаряче молоко. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо приблизно 10 хвилин.
За ці 10 хвилин кришку відкриваємо 1 раз приблизно через 5-7 хвилин від початку приготування, щоб перемішати. Після закінчення 10 хвилин ще раз перемішуємо — рідини має стати дуже мало, а сирок буде дуже м'яким. Вогонь прибираємо до мінімуму, перемішуємо і потім під кришкою тушкуємо ще 2-3 хвилини.
Подаємо готові макарони у вершковому соусі з будь-яким м'ясом або рибою. Навіть без м'яса вони смачні самі по собі — спробуйте приготувати!
Детальніше про те, як приготувати макарони в одній сковороді, дивіться у відео нижче:
Радіо Трек: НОВИНИ