Врятувати занадто рідке картопляне пюре можна одним простим інгредієнтом

Лайфхак для любителів смачної вареної картопельки

Надто густе пюре виглядає неапетитним, а занадто рідке — викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція — помірна густота. В цьому випадку страва буде ніжною та м’якою.

Якщо ж у процесі приготування пюре вийшло занадто рідким, всього один інгредієнт допоможе врятувати ситуацію

Звичайно, густе пюре довести до потрібної консистенції набагато простіше. Достатньо буде долити молока та покласти масла. А от для загущення рідкої консистенції можна використати ще трохи товченої картоплі.

Якщо ж на пюре була використана вся зварена бульба, скористайтесь лайфхаком із картопляним крохмалем. Але не поспішайте сипати до каструлі та замішувати: спершу крохмаль потрібно розвести у молоці або курячому бульйоні. Завдяки цьому пюре набуде потрібної консистенції.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook