Вони видають поганий смак власників: 8 предметів інтер’єру, яких варто уникати (ФОТО)

Імітація розкоші вже не в тренді

Для того, щоб створити ідеальний інтер'єр важливо не переборщити. Деякі речі, що колись були в моді, сьогодні сприймаються як ознака поганого смаку.

Одноколірний інтер'єр

Коли весь інтер'єр в одному кольорі, кімната може виглядати монотонною, невиразною та може здатися, що в ній бракує акцентів. Поєднання різних відтінків однієї палітри може створити глибину та об'єм. А використання текстур і візерунків додасть динамічності.

Інфантильність

Інтер'єри з рожевих відтінків, рюшів і квіткових узорів нагадують ляльковий будиночок. Таке поєднання може зробити простір надто дитячим і несерйозним. Однак, це може не стосуватися дитячих кімнат.

Бутафорський декор

Пластикова ліпнина або дешеві фотошпалери, не додають елегантності вашому дому. Це навпаки виглядає дешево та несмаку.

Натуральні матеріали, такі як дерево або камінь, здатні зберегти тепло та примножити затишок. Якісні меблі та декор підкреслить індивідуальність власників і їхній смак.

Яскравий текстиль із дивними узорами

Текстиль з незвичними або кислотними візерунками може зіпсувати загальну атмосферу. Вибираючи текстиль, слід обирати лаконічні візерунки або однотонні тканини. Вони створять красивий вигляд без зайвої напруженості.

Штори з ламбрекенами

Багатошарові конструкції з завісок тепер є антитрендом. Вони виглядають важко та старомодно. Сучасний тренд - простота і мінімалізм. Прозорі тканини, такі як органза або льон виглядатимуть легко та красиво.

Декоративна плитка у ванній

Надмірна кількість плитки з різними візерунками та кольорами робить ванну кімнату візуально тіснішою. Краще використовувати один-два види плитки для створення сучасного інтер'єру із натуральними текстурами. А використання світлих відтінків візуально розширить простір.

Кислотні кухонні гарнітури

Глянцеві фасади яскравих кольорів і фартухи з надмірно насиченими зображеннями також вже не актуальні. Сучасний інтер'єр кухні - це нейтральні відтінки та природні матеріали з матовими поверхнями. Для інтер'єру кухні рекомендують використовувати трендові білий або сірий кольори.

Репродукції відомих картин

Навіть найякісніші репродукції відомих шедеврів залишаються лише копіями та не додають унікальності. Якщо ви все ж хоче прикрасити стіни картини, краще прикрасити стіни роботами маловідомих художників або саморобними. Такі полотна підкреслять індивідуальність вашого простору.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook