Винагорода – Дівам, все нове – Тельцям: гороскоп на 28 жовтня

А Близнята можуть не перейматися фінансовою стабільністю

ОВНИ

Ймовірне невелике нездужання зранку, але все швидко минеться і не вплине на плани та настрій. Особисте життя подарує радість взаємної довіри та душевного комфорту. 

ТЕЛЬЦІ

Чекайте перспективних змін. Вам пощастить у коханні. Також, якщо вам запропонують цікавішу роботу, то погоджуйтеся, навіть якщо отримати прибуток одразу не вдасться.

БЛИЗНЯТА

Саме цього дня ваші пошуки та роздуми набудуть конкретної форми. Крім того стабільним стане і ваш фінансовий стан. Не впустіть момент, сприятливий для реалізації найсміливіших планів. 

РАКИ

Серед інших вас вирізнятиме наполегливість, агресія та підозрілість. Можливе успішне виправлення безнадійних ситуацій – ви зможете миттєво реагувати на зміну обставин. 

ЛЕВИ

Цього дня зміняться ваші стосунки з близькими - вони стануть глибшими та більш щирими. А коли все добре вдома, то й працюється легше. І результати кращі.

ДІВИ

Ви пожинатимете плоди своїх зусиль. Хто добре попрацював останнім часом, той буде приємно здивований винагородою.

ТЕРЕЗИ

У спілкуванні навіть з найближчими людьми, ви можете відчувати повне нерозуміння. Постарайтеся не зіпсувати відносини та не бійтеся йти на поступки.

СКОРПІОНИ

Ви знайдете свій єдиний шлях до успіху. Ставлячи перед собою нову мету, майте на увазі: вона має бути дуже чіткою. Не намагайтеся гнатися за кількома зайцями, бо це обернеться проти вас.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня вам доведеться проявити всю свою витримку. А особливо, якщо ви вирішили щось радикально змінити у своєму житті. Опирайтеся на власну інтуїцію, здоровий глузд і розуміння ситуації.

КОЗОРОГИ

Якщо у вас є вороги та недоброзичливці, які заважали вам спокійно жити, то можете заспокоїтися - найближчим часом вони вам не нашкодять.

ВОДОЛІЇ

Не зважайте на плітки та заздрісні перешіптування за вашою спиною. Спілкуйтеся з усіма рівно, не віддаючи комусь перевагу, і збережете свою репутацію.

РИБИ

Зараз активізуються аферисти та інші любителі пригод, які можуть ввести вас в оману. Головне - не приймати поспішних рішень і гнати тих, хто обіцяє вам легкі гроші. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: гороскоп