Використовую 3 види фаршу – так смачніше. Соковита домашня ковбаска (ФОТО)

Підійде і на обід, і на святкову вечерю

Домашня ковбаса з курячого м’яса, свинини та яловичини стане королевою на вашому столі. М’ясне асорті створює особливий смак, ковбаса виходить м’якою, не сухою, дуже ароматною та злегка пікантною.

Інгредієнти:

  • свинина та яловичина – по 500 г;
  • куряче філе – 700 г;
  • часник – 1 головка;
  • сіль – 1 ст.л;
  • вода – 150 мл;
  • суміш перців, спеції, коріандр тощо.

Всі види м’яса дуже дрібно нарізаємо ножем та змішуємо. Часник також дрібно нарізаємо і додаємо у фарш. Заправляємо сіллю, сумішшю перців та іншими спеціями, дуже добре вимішуємо.

Частинами вливаємо холодну воду і вимішуємо. Дивіться, щоб фарш став однорідним і не тік.

Накриваємо фарш та відправляємо в холодильник на 3 години.

Якщо у вас немає спеціальної насадки на м’ясорубці для формування ковбасок, відріжте шийку у пластикової пляшки так, щоб вона була з лійкою. До шийки кріпимо кишки і починаємо наповнювати фаршем.

Перев’язуємо ковбаски мотузкою, робимо дірочки голкою або зубочисткою.

У каструлю вливаємо воду, додаємо лавровий лист та перець горошком, доводимо до кипіння та опускаємо ковбасу. Варимо 30 хвилин на невеликому вогні.

Обсмажуємо ковбаски на сковороді на олії до рум’яності. Також ще сирими їх можна запекти у духовці.

Ковбаски виходять дуже смачними, ароматними та соковитими. Смачного!

Джерело: skarbnychka-retseptiv

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook