Відповідь вб’є наповал: навіщо у чай додають пшоно

Про чудодійні властивості такого напою мало хто знав

Користь чаю з пшоном складно переоцінити. Він має протизапальну та сечогінну дію, виводить з організму токсини, зміцнює імунітет, покращує метаболізм, стан шкіри, нігтів та волосся.

Також цей напій нормалізує роботу шлунку та кишківника, знижує рівень цукру в крові та артеріальний тиск, зміцнює кістки.

Перед додаванням в чай пшоно необхідно обсмажити. Далі пшоно треба змішати з гранульованим чаєм і залити окропом одну ложку суміші.

 

Заварювати чай із пшоном потрібно п'ять-сім хвилин, не довше, тоді він не буде терпким.

Цей напій дуже поширений у східних країнах, де його й в правду вважають лікувальним.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook