Відомо, який бізнес на Рівненщині успішний
Виробництво м'яса, молока та джемів стрімко зростає
Як повідомляють з Рівненської ОДА, інтенсивний приріст спостерігається у м'ясо-молочній галузі. Зокрема втричі збільшилося виробництво м’яса, зокрема яловичини, вдвічі – молока, майже на 20 відсотків – масла.
30-відсоткове зростання демонструє ринок фруктових джемів та пюре.
Також харчовики Рівненщини виготовили удвічі більше печива, на чверть – шоколаду та на 16 відсотків - здобних виробів.
Загалом обсяги виробництва продукції у 2016 році збільшили ПАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ТзОВ «Юрмія», ПП «Віліс», ПАТ «Родина», ПАТ «Поліссяхліб», ТзОВ «Хлібодар», ПАТ «Рівненська кондитерська фабрика».
Підприємства харчової промисловості Рівненської області реалізовують свою продукцію не тільки на ринку України, а й експортують до країн Європи.
Радіо Трек: НОВИНИ