Вершково-сирна паста (РЕЦЕПТ)

Як приготувати вершково-сирну пасту в домашніх умовах

Макарони - ситна, улюблена багатьма страва. Макаронні вироби поширені в усьому світі і є основою багатьох страв. Багато хто воліє готувати з макаронних виробів пасту, як це роблять в Італії. 

Приготувати пасту з вершково-сирним соусом досить просто, при цьому використовуються прості інгредієнти. Для нашого рецепта потрібні макарони типу тальятелле, фузіллі, папарделле або фарфалле.

Важливо придбати саме жирні вершки, оскільки не такі густі можуть просто згорнутися при нагріванні. Також не можна використовувати замість якісного твердого сиру, наприклад, сирний продукт або плавлений сирок.

Щоб приготувати смачну вершково-сирну пасту, необхідно дотримуватися технології. Важливо пам'ятати, що вершки необхідно тільки нагрівати, не допускати закипання.

Інгредієнти:

куряче філе - 500 г;

макарони - 250 г;

вершки (20-25% :) - 500 г;

твердий сир - 150 г;

часник - 4 зубчики;

чорний мелений перець - 3 г;

сіль за смаком;

мускатний горіх мелений - 7 г;

базилік листя;

вершкове масло - для обсмажування.

Одночасно починати готувати соус і поставити воду для макаронів.

Налити вершки в холодну каструлю, поставити на маленький вогонь для підігріву (не перегрівати). Нарізати курячу грудку і часник. Натерти на тертці сир, додати до вершків. Додати у вершково-сирну масу мускатний горіх. Закинути макарони в киплячу воду і варити до напівготовності, злити воду. Підсмажити на сковороді з вершковим маслом часник. Додати макарони, злегка обсмажити. Додати курку, злегка протушкувати, приправити спеціями. Залити соусом, вимкнути вогонь. Дати страві дійти під кришкою.

 Розкласти по тарілках, прикрасити листям базиліка. 

Смачного!

Джерело - lady.tochka.net

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook