Валютники, за яких лише планують взятися патрульні (ФОТО)

Патрульні поліцейські планують взятися за валютників у Рівному

За словами очільника рівненських патрульних Сергія Мерчука, це серйозна справа, тож поки правоохоронці пропрацьовують план роботи у цьому напрямку, жодних деталей не розголошують, та, ймовірно, залучатимуть й інші підрозділи поліції:

 

- Це досить складна операція, але все ж ми будемо братися і за валютників, через те, що це досить наболіле питання. Є питання несанкціонованої торгівлі простих бабусь, які приїхали з села заробити і я підтримую це, тому що люди виживають. А коли хлопці стоять міняють долари, євро і вони не в скрутному становищі, то ми також будемо з цим боротися, але ми підійдемо до цього питання більш систематично, тому що, якщо одного-двох оштрафувати, то це не дасть ніякого ефекту.  

Ось лише кілька фото «робочого процесу» валютників на центральному продуктовому ринку, які вдалося зробити кореспонденту Радіо Трек.

До речі, це місце знане серед рівнян, як «валютний п’ятачок».

Сподіваємося, що фото Радіо Трек допоможуть в роботі патрульним.

Серед іншого, Сергій Мерчук звернувся до громадян, які займаються торгівлею з рук. Просить не залишати після себе сміття та займатися торгівлею на території ринку, щоб не заважати перехожим на тротуарах. Адже найближчим часом планують займатися і стихійними продавцями.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook